Biografi


BIOGRAFI 


Hej! Mitt namn är Malin och jag är tjugotre år och är bosatt i Linköping här i Sverige. Här på hemsidan delar jag med mig av min konst jag skapar. Jag har alltid funnit att målning är ett sätt för mig att dels koppla av samtidigt som jag märkt att det blir ganska bra resultat av det. 


Efter några år av ritandes manga som jag började med som tolvåring så började jag upptäcka att man kunde måla med akrylfärg på målardukar och fastnade för det direkt. När jag började måla akryltavlor har det uppskattats och jag började sälja tavlor lite då och då. Nu går jag första året på falkenbergs konstskola och har börjat utöka mitt sätt att skapa. Jag har börjat få intresse för collagetekniker, foto, teckning och såklart fortfarande måleri.

Jag som sagt målar dels på dukar i olika storlekar men föredrar de större formaten inom måleri, då främst med akryl och akvarellfärg. Under det här året har jag som sagt också börjat skapa collage med foton som jag tar och även börjat teckna med främst bläckpennor. I och med att jag pluggar konst så lär jag mig nya tekniker hela tiden och är nog inne i en fas av experimentering skulle jag säga.


Kika gärna in i mitt galleri för att se vad jag håller på med, jag finns även på instagram och facebook men är inte superbra på att uppdatera där, någonting jag jobbar på... Om man vill få kontakt med mig så svarar jag dock alltid på facebook, instagram och mail. Kontaktuppgifterna för de finns under kontakt/köp. Kul att du ville läsa mer om mig!


@Malinkart

@Mmalinkart